ep maria jesus montero ministrahacienda 20180917170315
CONGRESO

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha afirmat aquest dimarts que "en absolut" treballa en un escenari de pròrroga per 2019 dels Pressupostos de 2018, elaborats per l'anterior Govern del PP, i ha insistit que segueix treballant "intensament" per poder acordar amb les formacions polítiques els comptes públics del pròxim any.

Així ho ha assenyalat en declaracions als periodistes abans d'intervenir al Fòrum Cinco Días, després que aquest dilluns la ministra d'Economia i Empresa, Nadia Calviño, obrís la porta a una pròrroga als pressupostos d'aquest any en el cas que el pla pressupostari per 2019 no aconsegueixi els suports necessaris per part de la resta de partits polítics, una opció que segueix sent el "pla A" de l'executiu de Pedro Sánchez.

Montero ha dit que "en absolut" treballa en l'escenari de pròrroga pressupostària, sinó que està treballant "intensament" per poder acordar amb altres formacions uns comptes que "són bones per a tots els ciutadans", especialment per als espanyols amb pensions baixes, per pujar el Salari Mínim i per reprendre el nivell de dependència.

"Hi ha una tasca important per davant, estem en negociacions amb alguna formació política i continuarem amb el següent. En matèria de negociacions he de ser discreta", ha agregat.

Noticias relacionadas

contador