• Permetrà a les persones convertir bitcoin, ethereum, ripple, litecoin o monero en lliures esterlines i gastar-lo en tot el Regne Unit
  • "Estem segurs que transformarem aquest mercat al Regne Unit i ens convertirem en el líder moneda digital", asseguren
london block exchange card cripto
LBX

La startup londinenca liderada per Adam Bryant, exmembre de Credit Suisse i banquer d'UBS, es llança a l'aventura de les monedes digitals amb una targeta de dèbit que permeti als seus client comprar amb càrrec al seu moneder virtual.

Benjamin Dives i Jono McLeod són els dos fundadors de London Block Exchange (LBX), la companyia que serà l'encarregada de llançar al mercat al desembre d'aquest mateix any una targeta de dèbit amb la qual es podrà pagar en diferents monedes digitals. Dives, que ocupa el càrrec de CEO, va dir en un comunicat que "tot i ser Londres la capital financera del món, la ciutat és un lloc difícil perquè els inversors entrin i negociïn al mercat de les monedes digitals".

El funcionament de la targeta es basa en l'intercanvi de la lliura esterlina a moneda digital i una targeta prepagament de dèbit Visa, anomenada "Dragoncard", que permetrà a les persones convertir bitcoin, ethereum, ripple, litecoin o monero en lliures esterlines i gastar-lo en tot el Regne Unit. La companyia ha confirmat que treballa per continuar ampliant el panell de moneda digital disponible a l'eina.

L'emissió de les targetes anirà a càrrec de Visa, que en serà el proveïdor a través d'una empresa gibraltarenya anomenada Wavecrest. La targeta permetrà tant pagar compres com retirar diners en efectiu d'un caixer. La conversió entre la moneda digital del moneder virtual i les lliures que retirarà o pagarà el client en aquest moment serà la cotització a l'instant de l'operació.

Una experiència madura i robusta per a aquells que volen entendre i invertir de manera segura i fàcil en monedes digitals

Junts amb Benjamin Dives i Jono McLeod, London Block Exchange està liderada pel qual va ser cap de vendes de fons de cobertura tant per Credit Suisse com per UBS, Adam Bryant. Amb un doctorat en Física Teòrica, Adam aplica la seva passió per la ciència i la tecnologia als negocis: una rara combinació d'habilitats que li han permès administrar els equips més reeixits i tècnicament competents al mercat internacional, segons resa la seva biografia a la pàgina web corporatiu. "Estem oferint una experiència madura i robusta per a aquells que volen entendre i invertir de manera segura i fàcil en monedes digitals. Estem segurs que transformarem aquest mercat al Regne Unit i ens convertirem en el líder moneda digital i blockchain consultancy per a inversors institucionals i consumidors per igual".

LA POPULARITAT DE LES MONEDES DIGITALS

L'arribada de la targeta d’LBX és al mateix temps que l'interès per les monedes digitals ha explotat de forma meteòrica. El bitcoin s'ha disparat més del 500% aquest any i el mercat total de monedes digitals s'ha disparat a prop de 200.000 milions de dòlars.

Amb tants detractors com admiradors, el bitcoin i la resta de monedes digitals han copat l'atenció, cada vegada més, dels inversors, cosa que es pot observar simplement veient l'evolució de les recerques sobre 'bitcoin' al cercador Google durant els últims anys.

Un altre exemple de com ha crescut l'interès pel bitcoin són els continguts publicats a la xarxa social Twitter sobre la moneda digital. L'evolució del nombre de tuits és similar a la de la cotització, sobretot el creixement exponencial dels últims mesos.

Noticias relacionadas

contador