ep economiaturismo- las viviendasuso turisticobarcelona prevenocupacion95
CEDIDA - Archivo

La rendibilitat de l'habitatge de costa no ha deixat d'augmentar durant els últims anys i adquirir un habitatge en propietat en una zona costanera per posar-lo en lloguer cada vegada resulta més rendible. De fet, supera el rendiment mitjà d'una casa a tot Espanya, ja que pot arribar fins al 6,6% enfront del 5,4% de mitjana.

Comprar un habitatge en una zona costanera per posar-lo en lloguer cada vegada resulta més rendible

Algesiras, a Cadis, és el municipi espanyol que més rendibilitat ofereix, amb un 6,6%. Per darrere el segueixen Tortosa, a Tarragona, que compta amb una rendibilitat mitjana de 6,4%, i els municipis de San Fernando, també a Cadis, Cartagena (Múrcia) i Sagunt (València), els tres compten amb una rendibilitat del 6,2%.

Així ho destaca l'última anàlisi duta a terme pel portal immobiliari Fotocasa a partir de les dades d'oferta del preu de l'habitatge en venda i en lloguer del seu web.

Per contra, a l'altre extrem, municipis com Zarautz (1,2%), Nerja (2,1%), Roses (2,4%), Xàbia (2,5%) o Sant Sebastià (3,0% ) són els que menys rendibilitat ofereixen, molt per sota de la rendibilitat mitjana d'Espanya, del 5,4%.

Noticias relacionadas

contador