• La portaveu de la Casa Blanca, Sarah Sanders, ha assenyalat que el Govern continuarà treballant amb Rubio en el crèdit tributari per fills
marco rubio

El Senat dels EUA va aprovar el 2 de desembre passat la reforma fiscal. Una cosa que ja va passar anteriorment a la Cambra de Representants. Però el projecte de llei no és el mateix. Una comissió formada per membres de les dues cambres està creant un text comú perquè torni a ser ratificada pels dos parlaments del Congrés nord-americà i, finalment, signat per Donald Trump. Tot i que, quan semblava favorable per al president, dos senadors republicans han mostrat discrepàncies amb aquesta proposta.

Mike Lee i Marco Rubio han reclamat un canvi en els descomptes tributaris per als que tenen fills. Segons informa Reuters, els dos parlamentaris estan debatent el crèdit fiscal, una mesura destinada a reduir els impostos de les famílies treballadores amb fills. Un portaveu de Lee ha assenyalat que el senador "indecís sobre la llei d'impostos tal com està redactada", en declaracions que recull l'agència. En el cas de Rubio, The Washington Post va informar que el senador s'oposaria a la llei si no s'amplia el crèdit fiscal.

La portaveu de la Casa Blanca, Sarah Sanders, ha assenyalat que el Govern continuarà treballant amb Rubio en el crèdit tributari per fills. El Senat va aprovar un projecte d'impostos d'ampli abast el 2 de desembre per 51 a 49, amb l'oposició d'un republicà, 46 demòcrates i dos independents a l'oposició.

El senador republicà Bob Corker es va oposar a la versió anterior del projecte de llei. Si ell segueix en contra i s'hi uneixen altres dos republicans, la llei fracassarà. Segons la llei vigent es poden descomptar 1.000 dòlars per fill menor de 17 anys d'una part dels ingressos familiars, però Lee i Rubio volen que augmenti l'ajuda per a les famílies, especialment per a les de menors ingressos.

contador