cbalemaniacoches short1

La producció industrial d'Alemanya va registrar el passat mes de febrer un increment del 0,7% respecte al mes anterior, quan es va mantenir sense canvis, mentre que en comparació amb el mateix mes de 2018 va retrocedir un 0,4%, segons les dades publicades per l'Oficina Federal d'Estadística (Destatis).

No obstant això, sense tenir en compte l'impacte de l'energia i de la construcció, la producció industrial alemanya va registrar una contracció del 0,2% el febrer respecte al mes de gener.

La producció d'energia va caure un 3,1%, mentre que l'activitat de la construcció va pujar un 6,8%

Al mes de febrer, la producció de béns de capital es va incrementar un 0,6%, mentre que la producció de béns intermedis va retrocedir sis dècimes i la de béns de consum un 1,6%.

Per la seva banda, la producció d'energia va experimentar una caiguda del 3,1%, mentre que l'activitat del sector de la construcció va pujar un 6,8% el febrer respecte al mes anterior.

Des de Link Securities assenyalen que la dada publicada aquest dijous de les comandes de fàbrica alemanys del mateix mes "van tornar a sorprendre molt negativament, i ja cauen a una taxa interanual superior al 7%. Res que no sàpiguen els inversors, que ja descompten un escenari de contracció al sector de les manufactures europeu, però que no deixa, per això, de ser preocupant".

Noticias relacionadas

contador