reino unido portada bolsa bandera reloj

L'activitat de les fàbriques del Regne Unit va tornar a contreure durant el passat mes d'agost com a conseqüència de la incertesa relacionada amb el Brexit i la guerra comercial, segons l'índex de gerents de compres (PMI), que s'ha situat en 47,4 punts des dels 48 de juliol, el seu pitjor resultat des de juliol de 2012, segons les dades d'IHS Markit.

"Els alts nivells d'incertesa econòmica i política, juntament amb les contínues tensions comercials mundials, van sufocar l'acompliment dels fabricants del Regne Unit l'agost", ha assenyalat Rob Dobson, analista d'IHS Markit.

L'optimisme empresarial es va desplomar al seu nivell més baix de fa vuit anys

Durant el passat mes d'agost, es van observar profundes caigudes en les noves comandes rebuts en els segments de consum, béns intermedis i industrials, en resposta al debilitament de les condicions a nivell domèstic i global, així com a les preocupacions de cara al Brexit.

D'aquesta manera, l'optimisme empresarial es va desplomar al seu nivell més baix des de juliol de 2012, mentre que l'ocupació al sector manufacturer va baixar a un dels seus ritmes més ràpids dels últims sis anys i mig.

Noticias relacionadas

contador