• Des de l'administració de Trump han assenyalat que els dos mandataris seran "al mateix lloc"
  • El portaveu del Kremlin, Dmitri Peskov, ha assenyalat que encara "no està clar" si finalment hi haurà una trobada
cbtrump putin

Donald Trump no es trobarà amb Vladimir Putin. Així ho matisa explícitament que el president nord-americà i el seu homòleg rus no mantindrà una trobada formal durant la cimera de la Cooperació Econòmica Àsia-Pacífic (APEC) que se celebra des d'aquest divendres a Vientam.

La portaveu de la Casa Blanca, Sarah Sanders, a l'arribada de Donald Trump a la ciutat vietnamita de Danang ha indicat a la premsa que "mai hi ha hagut una reunió confirmada i no n’hi haurà cap", ha indicat la portaveu, al·legant problemes d'agenda dels presidents per poder tancar aquesta trobada. Però Sanders ha indicat que els dos mandataris seran "al mateix lloc" i ha considerat "probable" que Trump i Putin es diguin "hola", però s'anticipa que es pugui produir una trobada de caràcter més formal, ha insistit Sanders.

Per la seva banda, el portaveu del Kremlin, Dmitri Peskov, ha assenyalat que encara "no està clar" si finalment hi haurà una trobada. "Seguim coordinant-la", ha indicat, segons informa l'agència Sputnik. Durant els últims dies, des de la Presidència russa no s'havia descartat la possibilitat d'una nova reunió entre els dos mandataris, després de la mantinguda en els marges del G-20 a Hamburg al passat estiu.

Noticias relacionadas

contador