ep cambra de comer de terrassa barcelona en una imatge darxiu
Cambra de Comerç de Terrassa (Barcelona), en una imatge d'arxiu.CÁMARA DE COMERCIO DE TERRASSA - Archivo

TERRASSA (BARCELONA), 4 (EUROPA PRESS)

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha obert la convocatòria per a la presentació de candidatures als Premis Cambra 2020, que està previst que se celebrin durant el mes de juny.

Els guardons reconeixeran 12 empreses de la demarcació i en aquesta edició s'han afegit dues categories: Estratègia Empresarial i Empresa de Nova Creació, i s'ha fixat el 17 d'abril per presentar les candidatures, segons ha informat l'organització empresarial aquest dimecres en un comunicat.

Es tracta de dues noves classes que, en el cas d'Estratègia Empresarial reconeixerà les firmes de llarga trajectòria que hagin contribuït al desenvolupament econòmic i al compromís amb el territori, mentre que Empresa de Nova Creació es fixarà en l'activitat emprenedora i que alhora difongui nous projectes.

Es premiaran dues companyies per cadascuna de les sis categories: Internacionalització, Empresa Saludable, Innovació, Comerç, Estratègia Empresarial i Empresa de Nova Creació.

El jurat, segons ha subratllat l'organització, a més de valorar cada modalitat en particular, també tindrà en compte "els esforços" per aconseguir els 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 establerts per l'Organització de les Nacions Unides (ONU).

contador