ep archivo   alejandra kindelan jefa de estudios del banco santander durante su intervencion en el
APIE - Archivo

Després de la decisió de José María Roldán de no optar a un tercer mandat com a president de l'AEB (Associació Espanyola de Banca), els cinc primers bancs representats al Consell General han acordat presentar la candidatura d'Alejandra Kindelán davant l'Assemblea General de l'Associació que se celebrarà el proper dia 5 d'abril del 2022.

El president sortint ha manifestat als socis de l'AEB el seu agraïment per la confiança dipositada en la seva persona al llarg dels darrers vuit anys, així com la seva satisfacció per haver pogut representar el sector durant aquest període.

Alejandra Kindelán, que ha manifestat el seu agraïment, interès i disponibilitat per al lloc de treball, és actualment responsable del Servei d'Estudis, Public Policy i Relacions Institucionals de Banc Santander. Ha estat consellera de Santander Argentina i és en aquests moments consellera de Santander Consumer Finance. Abans d'incorporar-se a aquesta entitat, va treballar com a consultora per al Banc Mundial.

Llicenciada en Economia i Ciències Polítiques pel Wellesley College (Massachusetts), Alejandra Kindelán compta amb estudis de postgrau a l'IESE (Madrid) i INSEAD (Fontainebleau). Nascuda a Caracas (Veneçuela), ha viscut al Regne Unit i als Estats Units i té tres fills.

contador