ep el fundador i conseller delegat de kiwicom oliver dlouhy en una foto darxiu
El fundador i conseller delegat de Kiwi.com, Oliver Dlouhy, en una foto d'arxiuKIWI.COM - Archivo

BARCELONA, 15 (EUROPA PRESS)

La companyia tecnològica especialitzada en viatges Kiwi.com preveu facturar 1.350 milions d'euros aquest any, la qual cosa suposa un 22,7% més respecte l'any anterior, que va tancar amb una facturació de 1.100 milions.

Així ho ha explicat el cofundador i conseller delegat de Kiwi.com, Oliver Dlouhy, en una entrevista d'Europa Press aquest divendres, en el segon aniversari de les oficines de la companyia txeca a la capital catalana.

Els principals mercats de Kiwi.com són els Estats Units, el Regne Unit, França, Alemanya i Espanya, cosa que pot canviar després de la recent arribada de la companyia al mercat de la Xina.

BARCELONA, 'HUB' ESTRATÈGIC

Dlouhy ha sostingut que la capital catalana s'està convertint en un hub' de desenvolupament estratègic per a ells: "Bàsicament estem creixent tant com podem aquí".

"Creiem que és un lloc estratègic perquè hi ha un nivell de desenvolupament tecnològic extremadament alt comparat amb altres ciutats europees", ha afegit.

Per això que la companyia contractarà 20 enginyers més en els propers sis mesos, entre ells desenvolupadors de programari sènior, sènior product managers i representants de negocis, que se sumaran a la plantilla de 25 desenvolupadors informàtics.

contador