ep caja cobrar cobro cobrando trabajador trabajando camarero bar autonomo consumo cafeteria precios
EUROPA PRESS - Archivo

Les ajudes i la prestació per cessament d'activitat es prolongaran fins al 31 de gener, després del preacord a què han arribat el Govern i les principals organitzacions d'autònoms. Aquest dimarts, el Consell de Ministres aprovarà la seva ampliació.

Així ho ha assenyalat el president de la Federació Nacional d'Associacions de Treballadors Autònoms (ATA), Lorenzo Amor, al seu perfil de Twitter. "Estem a l'espera del text definitiu que haurà de ratificar la nostra junta directiva", ha assenyalat, després d'apuntar que s'ha aconseguit ampliar la cobertura i que "pràcticament no es deixi a ningú enrere".

Del seu costat, el president de la Unió de Professionals i Treballadors Autònoms (UPTA), Eduardo Abad, ha valorat positivament el preacord aconseguit i ha assenyalat que encara falta per veure el document i concretar "els detalls que quedin".

No obstant això, ha destacat "la solidaritat" que han demostrat tenir els autònoms amb el seu propi col·lectiu, ja que "aquest preacord recull una situació que transmet l'impacte que tindrà aquesta nova regulació del cessament a aquells autònoms que per diferents circumstàncies no han estat capaces de cotitzar tot el necessari al cessament d'activitat". "Hem fet un gran esforç perquè aquest preacord, a costa de l'acord final, demà es vegi reflectit en un document del Consell de Ministres", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador