ep gas natural 20170322120703
Gas NaturalEUROPAPRESS

MADRID, 18 (EUROPA PRESS)

Gas Natural Fenosa ha llançat aquest dimarts una nova campanya de publicitat d'àmbit corporatiu amb la qual tracta de reflectir els seus avanços en la gestió i explicació de les qüestions que afecten el sector energètic, així com en el servei que presta als seus clients, de manera "clara, senzilla i propera".

En un comunicat, l'empresa ha assegurat que amb aquesta campanya, que el seu 'claim' és 'Parlem el teu idioma', pretén donar la raó als usuaris de serveis energètics.

Segons un informe de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la meitat dels espanyols reconeix que no entén el vocabulari de les companyies energètiques. En aquest context, Gas Natural vol contribuir a esmenar aquest problema que, en moltes ocasions, genera "una barrera difícil de travessar entre la companyia i el seu principal públic: els seus clients".

A través de la campanya, la companyia vol traslladar amb fets concrets els esforços que està fent per posar al client en el centre de les seves decisions, parlant el seu mateix idioma i mostrant socialment el seu vessant més sensible i humà envers els seus clients.

El director de Comunicació i Relacions Institucionals de Gas Natural Fenosa, Jordi García Tabernero, ha explicat que la campanya s'ha elaborat al voltant dels elements externs que serveixen per "contribuir a la millora de la reputació" de l'empresa, potenciant la voluntat de servei al client i "mostrant sensibilitat" amb la societat en el seu conjunt.

En concret, la campanya treballa atributs de marca com el compliment, la transparència, el bon servei, l'estalvi, l'adaptació a les necessitats del client, la humanitat i la proximitat. "Volem ser una companyia energètica propera i implicada socialment", ha afegit García Tabernero.

contador