ep el presidente de ceoe antonio garamendi 20200519121003
EUROPA PRESS - Archivo

El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha carregat contra el teletreball durant una entrevista a la cadena Cope, afirmant que "pot fer que hi hagi menys ocupació a Espanya".

"El món començarà a parlar de productivitat i no d'hores. Per què no puc contractar un senyor de Portugal o l'Índia perquè faci aquesta mateixa feina des de casa? El teletreball és una bona eina si no la destrossen, i pot comportar que hi hagi menys ocupació a Espanya", ha alertat Garamendi.

El president de la CEOE també ha parlat de la candidatura de Calviño a l'Eurogrup. "És una magnífica notícia", ha continuat. "Europa és fonamental i la taula de salvació que tenim a Espanya. L'Europa solidària, amb el seu suport de 150.000 milions a Espanya, significa responsabilitat per part del nostre país, i la CEOE organitzarà una oficina perquè això sigui així", ha afegit Garamendi.

El president de la CEOE ha demanat, a més, "rigor pressupostari i ortodòxia econòmica" i, ha admès que "si la persona que regeix l'economia d'Espanya és la mateixa que diu què cal fer a Europa, a mi em sembla molt bé".

Respecte a la nova rebaixa de previsions de l'FMI, Garamendi ha recordat que "fa temps vam dir que el PIB (d'Espanya) podria caure del 10% al 15% i per evitar-ho cal fer una desescalada de manera intel·ligent".

Noticias relacionadas