ep fbrica dercros
Fàbrica d'ErcrosERCROS/ORIOL CONESA

BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

El consell d'administració d'Ercros ha acordat executar una reducció de capital social mitjançant l'amortització de 3.106.860 accions que la companyia posseeix en autocartera, de 0,30 euros de valor nominal, representatives del 2,723% del capital.

Segons ha informat l'empresa química aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), després d'aquesta operació, el capital d'Ercros es veurà reduït en la quantia de 932.058 euros i quedarà fixat en 33.293.883,30 euros i estarà representat per 110.979.611 accions ordinàries.

Les accions que s'amortitzaran seran adquirides per Ercros en el marc del programa de retribució a l'accionista aprovat pel consell d'administració el novembre del 2016, i mitjançant l'amortització de les accions en autocartera, els accionistes veuran automàticament incrementat el seu percentatge de participació al capital social.

La reducció de capital es durà a terme amb càrrec a reserves de lliure disposició, realitzant-se la corresponent dotació d'una reserva per capital amortitzat per import igual al valor nominal de les accions pròpies amortitzades.

Ercros ha detallat que els seus creditors no tindran el dret d'oposició, i que la reducció de capital tampoc no implica la devolució d'aportacions, atès que les accions a amortitzar són titularitat de la societat.

contador