BARCELONA, 30 (EUROPA PRESS)

La XXVI edició dels premis Porc d'Or, que reconeixen l'excel·lència en la producció porcina, han distingit 15 granges catalanes, cosa que situa el territori al capdavant de la llista de premiats juntament amb Aragó.

En la gala que es va celebrar aquest divendres a Osca, Catalunya es va endur sis ors, cinc plates i quatre bronzes --igual que Aragó-- que s'han repartit entre Barcelona i Girona (que s'han endut quatre estatuetes cadascuna), i Lleida i Tarragona (una per a cada província), segons recull un comunicat de l'organització.

Han estat seguides per Navarra amb sis premis; Galícia amb tres; i Castella i Lleó, Castella-la Manxa i La Rioja amb dos.

Els 48 premis que s'han lliurat han distingit 44 granges de porcí que pertanyen a 16 províncies i set comunitats autònomes diferents, i n'han reconegut la professionalitat, esforç i tasca extraordinària.

A l'entrega de premis, que es va celebrar al Palau de Congressos d'Osca, hi van acudir més de mil professionals del sector, i ha rebut el suport de l'empresa líder en salut animal Zoetis i de la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (Interporc).

contador