ep feature phone alcatel 3088
Feature phone Alcatel 3088.EUROPA PRESS

MADRID, 2 (Portaltic/EP)

Els telèfons intel·ligents s'han tornat imprescindibles en el dia a dia de la majoria dels ciutadans de tot el món, però els 'features phones', també coneguts com a 'telèfons bàsics', no passen de moda i tornen al mercat juntament amb companyies com a Alcatel, amb models com l'Alcatel 3088, que inclou funcions com WhatsApp, Google Assistant o 4G, sense deixar de costat els seus punts forts: un ús senzill, dimensions reduïdes i una bateria gairebé infinita.

El seu públic en països com Espanya es debat entre les persones grans que no s'adapten a l'ús dels telèfons intel·ligents i usuaris que desitgen desconnectar de les notificacions del mòbil durant els caps de setmana o les vacances. Aquests terminals també tenen gran acollida com a alternativa al telèfon fix de casa, o entre treballadors de grans comerços i empreses.

Un informe presentat el passat mes de març per la consultora Counterpoint Research apunta que s'espera que es venguin més de mil milions de 'feature phones' en tot el món durant els propers tres anys, que beneficiaran els fabricants amb uns 16.000 milions de dòlars.

En aquest context, la multinacional xinesa TCL Communication ha anunciat la presentació de l'Alcatel 3088, un model que incorpora velocitat 4G, aplicacions preinstal·lades com WhatsApp, Facebook, Google i YouTube, a més de l'assistent de veu de Google -Google Assistant-, una càmera posterior i una bateria de 1.530 mA, que busca una experiència d'usuari fluïda en un mòbil eficient que surt al mercat per 60 euros.

El director de Màrqueting a Europa de la companyia, Ludovic Leray, recorda que els 'feature phones' representen el 25 per cent del mercat de telèfons a nivell mundial i explica que Alcatel cerca amb aquest nou mòbil "estrényer la bretxa entre els terminals bàsics i els telèfons intel·ligents". "Aquest dispositiu 4G combina un sistema operatiu eficaç amb una interfície d'usuari optimitzada per oferir un ús agradable en un telèfon senzill i intel·ligent", ha postil·lat Leray.

contador