dl elon musk tesla spacex space x twitter pd 2
Sharecast / public domain image

El conseller delegat de Tesla i propietari de Twitter, Elon Musk, torna a ser la persona més rica del món, segons el Bloomberg Billionaires Index.

La fortuna de Musk està valorada ara en uns 192.300 milions de dòlars

Musk ha superat el magnat del luxe Bernard Arnault després que les accions d'LVMH hagin estat caient en els darrers temps enmig dels dubtes que han sorgit al voltant del sector de luxe.

Musk i el francès de 74 anys es troben tot l'any 'colze a colze' al primer lloc del Bloomberg Billionaires Index, una llista de les 500 persones més riques del món.

Arnault va superar per primera vegada Musk al desembre, quan el sector tecnològic travessava dificultats i el luxe mostrava resistència davant de la inflació. LVMH, fundada per Arnault, és propietària de marques com Louis Vuitton, Fendi i Hennessy.

La fe en la bonança del sector del luxe es comença a esvair davant els creixents signes d'alentiment del creixement econòmic, especialment a la Xina, un mercat crític. Les accions d'LVMH s'han enfonsat un 10% des de l'abril. Deutsche Bank va publicar la setmana passada un informe sobre el sector que va provocar fortes caigudes.

Musk, per part seva, ha guanyat més de 55.300 milions de dòlars aquest any, en gran part gràcies a Tesla. El fabricant d'automòbils amb seu a Austin, que representa el 71% de la seva fortuna, s'ha revalorat un 66% des del començament d'any. La fortuna de Musk està valorada ara en uns 192.300 milions de dòlars, segons l'índex, mentre que la d'Arnault ronda els 186.600 milions.

Noticias relacionadas

contador