• El certamen per contracte tindrà lloc a la capital catalana fins al 2023 "i més endavant"
ep mwcapital
EUROPA PRESS

El Mobile World Congress (MWC) 2018 s'espera al voltant d'uns 108.000 assistents, la mateixa afluència obtinguda durant l'edició de l'any passat, procedents de gairebé 200 països, esdeveniment que se celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Els organitzadors han confirmat que el major esdeveniment de telefonia mòbil del món romandrà a la capital catalana fins al 2023 i "més endavant" sempre que el clima sigui "estable".

El conseller delegat de GSMA -l’associació que agrupa la indústria mòbil i que impulsa l’esdeveniment-, John Hoffman, ha explicat en roda de premsa que aquesta tretzena edició a Barcelona comptarà amb més de 2.300 expositors i més de 170 delegacions internacionals, i calcula un impacte econòmic de 471 milions d'euros i 13.000 llocs de treball temporals.

El responsable de màrqueting de GSMA, Michael O'Hara, ha explicat que durant aquesta edició els ponents no seran tan coneguts com ho van ser durant les edicions passades, quan van comptar amb la presència del fundador de Facebook i el conseller delegat de Netflix, però tindran un "millor impacte" en analitzar en profunditat les innovacions que afecten el sector tecnològic i, especialment, el del mòbil, com la quarta revolució industrial, la intel·ligència artificial o el consumidor digital.

Necessitem assegurar que tenim un clima estable i segur per oferir un esdeveniment amb gairebé 108.000 assistents

CLIMA ESTABLE I SEGUR

O'Hara, a més, ha reiterat que es requereix un clima "estable i segur" per a la celebració del Mobile World Congress (MWC) 2018 durant la roda de premsa de presentació de la tretzena edició de la fira del mòbil, que tindrà lloc del 26 de febrer al 1 de març a al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

"GSMA no és una organització política. Jo i John -el conseller delegat de GSMA, John Hoffman- no som polítics. Som una organització empresarial i com a tal necessitem assegurar que tenim un clima estable i segur per oferir un esdeveniment amb gairebé 108.000 assistents", ha explicat O'Hara.

El responsable ha recalcat que treballen conjuntament amb les autoritats barcelonines, catalanes i espanyoles per garantir que aquesta edició del MWC se celebra al lloc adequat i ha afegit que també ho estan fent per assegurar la celebració de les fires que per contracte tindran lloc a la capital catalana fins al 2023 "i més endavant".

Noticias relacionadas

contador