ep el presidente del gobierno pedro sanchez interviene en la presentacion del proyecto estrategico
Eusebio García del Castillo - Europa Press

"Seguirem protegint famílies i empreses", ha assegurat el president del Govern, Pedro Sánchez, anunciant que es prorrogarà "tres mesos més" el pla per combatre les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna en què s'inclou la bonificació al combustible.

Sánchez ho ha confirmat així durant la seva intervenció davant dels parlamentaris socialistes reunits al Congrés amb motiu del quart aniversari de la moció de censura que va portar Sánchez a la Moncloa. Cal recordar que la vigència actual acabava el proper 30 de juny.

"A veure si aquesta vegada tenim més sort i els que diuen que estimen Espanya aproven mesures que són bones per als espanyols", ha expressat el president de l'Executiu en al·lusió al PP i el suport al pla. Els populars no van donar el seu 'sí' a finals d'abril a aquest decret anticrisi, que llavors va ser aprovat per 176 vots a favor i 172 en contra.

"Els ciutadans, que veuen com puja la inflació a causa d'aquesta guerra, comptaran sempre amb la protecció del seu govern. Som el mateix govern que va fer front a la pandèmia i farem tot el que estigui a la nostra mà per protegir la nostra economia i famílies", ha volgut remarcar Sánchez.

contador