ep la ministra trabajo y economia social yolanda diaz la ministra portavoz y de hacienda maria jesus
Pool

María Jesús Montero, la ministra d'Hisenda i portaveu del Govern, ha repetit aquest dimarts que el Govern mantindrà el calendari per a l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) de 2021. Montero ha admès que pugui produir-se una "pròrroga tècnica" dels comptes públics si arribat l'1 de gener encara no s'han aprovat les noves i ha afegit que a principis d'octubre s'aprovarà el sostre de despesa.

Al final de la reunió del Consell de Ministres, Montero va assegurar que "durant les pròximes setmanes" el Govern donarà llum verda als Pressupostos, després d'haver aprovat el sostre de despesa i haver-lo remès al Parlament per a la seva tramitació i una vegada convocat el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF), que se celebrarà "molt aviat".

"Sempre hem transmès que l'aprovació del sostre de despesa seria a la fi d'aquest mes o principis d'octubre, i immediatament després s'aprovarà l'avantprojecte de Llei de Pressupostos, una vegada que els acords i la seguretat de la seva tramitació estigui garantida perquè els comptes puguin entrar en vigor a principis de 2021", va afegir.

Noticias relacionadas

contador