• Això sí, ha remuntat i s'està acostant de nou als 16.000 dòlars
  • Durant la jornada d'ahir es va confirmar un hackeig
bitcoin 20171027072618

El bitcoin segueix la seva muntanya russa particular. Si durant la jornada de dijous, la moneda digital va arribar als 16.500 dòlars per unitat, aquest divendres ha tornat a baixar la seva valoració i, de nou, ha tornat a ascendir.

El bitcoin se situa als 15.000 dòlars aquest divendres després d'un dijous de disbauxa i pujada. Després de l'espectacular pujada de dijous a la tarda que va arribar a coquetejar amb els 17.000 dòlars, la moneda digital descendeix gairebé un 7%. És més, durant l'obertura asiàtica ha fregat els 13.964 dòlars confirmant per enèsima vegada la volatilitat de la moneda digital.

Cal recordar que el bitcoin té en aquests moments un valor de mercat superior als 277.000 milions de dòlars i supera valors de l'S&P. La moneda digital va patir un dur revés a Àsia on es va deixar més d'un 12%. Durant la setmana s'ha revalorat més d'un 30% i l'etern debat de la bombolla s'ha tornat a intensificar.

Durant la jornada d'ahir, es va fer públic que un hackeig va provocar el robatori de 4.736 bitcoins, fet que suposaria un muntant de 63 milions de dòlars. NiceHash, empresa especialitzada en el minat de monedes digitals, confirmava al seu web que havia patit un atac.

"El bitcoin segueix sent una gran aposta, ja que és un actiu que roman en aigües inexplorades, simplement no hem experimentat això abans", va dir Nigel Green, fundador i director executiu de DeVere Group. Jamie Dimon, president de JP Morgan, deia la setmana passada que era un "veritable frau".

Noticias relacionadas

contador