• Economistes de Goldman Sachs ja han pronosticat una aguda correcció després d'assolir els 4.800 dòlars
  • Les vendes arrosseguen totes les moneda digital que perden a prop de 30.000 milions de valor de mercat
cbbitcoin short3

El mercat de les moneda digital està experimentant la major onada de vendes des del passat 15 de juliol, després que el preu del bitcoin superés la marca dels 5.000 dòlars, el preu que molts analistes fixaven com a meta a finals d'any. Després de sobrepassar aquesta fita el passat 2 de setembre, i registrar un nou rècord històric als 5.013 dòlars, segons el Bitcoin Price Index de Coindesk, les vendes es van apoderar de l’'or 2.0', que s'ha desplomat un 14% en dos dies.

El recent mínim assolit per la reina de les monedes digitals s'ha situat al voltant dels 4.300 dòlars, remuntant lleugerament fins als 4.400 dòlars hores després. La desfeta en el preu del bitcoin ha complert amb les prediccions d'analistes com Sheba Jafari, analista tècnic de Goldman Sachs, que avisava, en una recent nota per clients que "de sobrepassar els 4.827 dòlars, es produirà una pronunciada correcció fins preus per sota dels 3.000 dòlars".

Economistes de Goldman Sachs ja han pronosticat una aguda correcció després d'assolir els 4.800 dòlars

Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica Christopher Lewis, analista de NewsBTC, destaca que, "tot i les recents caigudes, la tendència alcista és innegable i tard o d'hora es prosseguirà i superarà la marca dels 5.000 dòlars".

De moment, la desfeta en el preu de la major divisa en línia per capitalització de mercat ha llastat la resta de monedes digitals i ha provocat una pèrdua de més de 28.000 milions de dòlars en l'acumulat dels més de 800 actius digitals que es compten. Des de la fita dels 180.000 milions, les monedes virtuals sumen ara 152.000 milions de dòlars.

Entre les pèrdues més importants destaquen ethereum, que es deixa més d'un 14%, litecoin ho fa un 15% i monero, un 12%.

Noticias relacionadas

contador