ep mercedes-benz g350 d
MERCEDES-BENZ

La tempesta Filomena ha cobert de blanc gran part d'Espanya, un blanc que ha durat més del que s'esperava. La famosa dita 'vés amb compte amb el que desitges, perquè es pot fer realitat', mai ha tingut tant sentit. El que va començar amb rialles, jocs i baralles de neu ha acabat amb caigudes, cotxes enterrats i dificultat per caminar més de deu passes.

Una borrasca de neu, cosa que passaria totalment desapercebut a Nova York; s'ha convertit en la nevada del segle a la regió. Filomena ha deixat una cosa clara: Espanya no està preparada per tempestes com aquesta.

El temporal va acabar en menys de 24 hores amb la mobilitat habitual de les grans urbs, deixant cotxes sepultats i convertint les seves vies en camins intransitables. No obstant això, uns pocs avantatjats van aconseguir sortir indemnes del desastre.

Aquelles persones que van treure els seus tot terrenys, trineus, esquís... Van ser els triomfadors del cap de setmana. A causa d'això, moltes persones han decidit preparar-se per situacions com aquesta.

LES RECERQUES DE CADENES AUGMENTA UN 588%

Milanuncios, la plataforma web d'anuncis i classificats de segona mà, ha registrat un increment de la demanda de certs objectes, segons assegura l'agència de comunicació, PR Garatge.

Hi ha productes que s'han fet imprescindibles per sobreviure aquests dies, ningú ha volgut quedar-se enrere. Per aquesta raó, molts sectors anuncien un augment en la demanda de certs productes i, fins i tot, molts d'ells s'han quedat sense existències. En menys de dos dies, el portal en línia va registrar un augment de la recerca de cadenes per al cotxe d'un 588%.

Les pales també s'han convertit en aliades necessàries per a aquests dies. L'increment de la demanda d'aquesta eina arriba al 325%, cosa que ha generat gran dificultat per a moltes persones a l'hora d'aconseguir-ne una.

Un altre objecte molt cotitzat en aquests dies de gel i neu és un calçat adequat per caminar, per aquesta raó, es va registrar una pujada del 169% en la demanda d'aquest producte.

No hi ha diversió a la neu sense un trineu. Per aquesta raó, moltes persones han buscat un trineu ràpid de comprar per poder gaudir del gel al màxim possible. En concret, es va registrar una espectacular pujada de la demanda amb un 428% més.

COTXES TOT TERRENY: ELS NOUS FAVORITS

No obstant això, els trineus, les botes de neu i les cadenes no han estat els únics protagonistes aquests dies. Els cotxes tot terrenys s'han convertit en un producte molt cotitzat entre els espanyols.

El temporal ha paralitzat les carreteres, deixant vehicles enterrats i persones estancades a la neu més de 18 hores. Els únics afortunats que han aconseguit conduir rient-se de la neu han estat les persones amb tot terrenys.

Per aquesta raó, l'interès pels vehicles de tracció total s'ha elevat considerablement, en concret, un 40,5% més. Així ho demostren els registres de visites a les pàgines del web de Clicars, que ofereix més de 600 cotxes 4x4. Durant els primers dies de gener, més de 15.200 persones van visitar aquests cotxes, però, a partir de Filomena el nombre es va incrementar fins a 21.500.

En aquest sentit, l'increment de la demanda pels vehicles tot terreny mostra el creixent interès dels espanyols per la compra de cotxes de segona mà a través d'internet.

ES DISPARA LA DEMANDA DE LAMPISTES

Els objectes materials no són l'únic que es demana després del pas de la borrasca Filomena. Les baixes temperatures han congelat i trencat les canonades de milers d'habitatges en moltes localitats del centre peninsular. Com a conseqüència, un gran nombre de persones s'han quedat sense aigua corrent.

Amb aquesta situació, canonades congelades, calefaccions trencades i calderes inservibles, s'ha disparat la demanda de lampistes. Molts d'ells s'han vist obligats a atendre per videotrucada a causa de la saturació de persones reclamant la seva ajuda.

contador