• A Espanya es coneix l'índex de preus a la producció d'octubre
  • Aquest divendres, a França, surt a la llum la dada de confiança del consumidor de novembre
ukflag

Aquest divendres els inversors coneixeran diverses dades destacables a banda i banda de l'Atlàntic. Després d'una jornada en la qual Wall Street ha romàs tancat per la celebració del Dia d'Acció de Gràcies, aquest divendres els mercats sí obren, encara que avancen el seu tancament tres hores. Als EUA, al llarg de la jornada es publica la balança comercial i els inventaris majoristes, ambdues referències d'octubre, i el PMI compost i serveis de la consultora Markit de novembre.

  • 6.095,41
  • 0,76%
  • 7.321,10
  • 1,16%

Però abans de tot això, a França surt a la llum la dada de confiança del consumidor de novembre i a Espanya l'índex de preus a la producció d'octubre. Encara que en el Vell Continent la referència més important del dia és el PIB del tercer trimestre de Regne Unit. En el plànol empresarial, no hi ha dades destacades aquest divendres.

ECONOMIA

Japó: IPC octubre (00:30h).

França: Confiança del consumidor novembre (8:45h).

Espanya: Índex de preus a la producció octubre (9:00h).

Regne Unit: PIB tercer trimestre (10:30h); Enquesta sobre comerços de distribució CBI setembre (12:00h).

Itàlia: Vendes al detall setembre (11:00h).

EEUU: Balança comercial octubre (14:30h); Inventaris a l'engròs octubre (14:30h); PMI compost i serveis Markit novembre (15:45h); Els mercats avancen el tancament a les 19:00h (hora espanyola).

EMPRESES

No hi ha dades destacades.

contador