• Al Regne Unit es publicarà l'IPC del mes de desembre
  • El Parlament Europeu tria al seu nou president
Theresa May

Aquest dimarts, la cita més important serà el discurs de la primera ministra de Regne Unit, Theresa May, que parlarà sobre com serà el Brexit. A més, al país també es publicarà l'IPC del mes de desembre, així com l'índex de preus minoristes, el de producció i el de preu de l'habitatge de l'últim mes de l'any.

  • 10.983,70
  • -0,40%

Per la seva banda, a França s'informarà sobre la balança de pressupost del mes de novembre i a Itàlia de la balança comercial del mateix mes. A Alemanya i a la Zona Euro es publicarà l'índex Zew de la situació econòmica actual. A més, el Parlament Europeu tria al seu nou president. A Espanya, la referència més destacada són les xifres del finançament brut (deute) de les administracions públiques de novembre, que publica el Banc d'Espanya. A més, el Tresor col·loca lletres a sis i dotze mesos.

A l'altre costat de l'Atlàntic, als EUA, surt a la llum l'Empire State manufacturer de gener, i el Tresor col·loca lletres a tres i sis mesos.

En el plànol empresarial Morgan Stanley, IBM i UnitedHealth presentaran els seus resultats empresarials. Dins de les nostres fronteres, Prosegur repartirà un dividenco de 0,027 euros per acció.

ECONOMIA

Japó: Producció industrial del mes de novembre (5:30 h.)

França: Balança de pressupostos del mes de novembre (8:45 h.)

Espanya: El Banc d'Espanya publica el finançament brut (deute) de les administracions públiques de novembre (9:00 h.)

Itàlia: Balança comercial del mes de novembre (10:00 h.)

Europa: El Parlament Europeu tria al seu nou president (9:00 h.); Surt a la llum el Zew de confiança inversora de gener (11:00 h.)

Alemanya: Es dóna a conèixer el Zew de confiança inversora de gener (11:00 h.)

Regne Unit: IPC de desembre (10: 30 h.); preus de producció del mes de desembre (10:30 h.); discurs de la primera ministra britànica, Theresa Maig

EUA: Es publica l'Empire State manufacturer de gener (14:30 h.)

EMPRESES

EUA: Morgan Stanley, Washington Federal, IBM, UnitedHealth presenten els seus resultats trimestrals

Espanya: Prosegur reparteix dividend

Noticias relacionadas

contador