• A Espanya, es coneixeran les dades de comerç minorista i Axiare pagarà dividend
ep imagenarchivouna tiendadescuentos
EUROPA PRESS

El Regne Unit centrarà gran part de l'atenció dels inversors durant aquest dimarts. El Banc Central d'Anglaterra (BoE, per les sigles en anglès) publicarà els resultats del test d'estrès de la banca i el seu informe d'estabilitat financera. A més, hi haurà declaracions del governador del BoE, Mark Carney.

Ja a Espanya, es coneixeran les vendes del comerç al detall corresponents a octubre i les dades de dipòsits i de bitllets i monedes d'octubre del Banc d'Espanya.

A França es publicarà la dada de la confiança del consumidor, i a Alemanya, l'índex de preus d'importació d'octubre i l'índex Gfk de clima de consum.

Encara a Europa, el BCE publicarà les dades de massa monetària de la Zona Euro a l'octubre i les xifres de préstecs privats. Igualment, es publicarà l'Estat financer consolidat de l'Eurosistema.

També des dels Estats Units arribaran importants xifres macroeconòmiques, com la balança comercial d'octubre o l'índex manufacturer de la Fed de Richmond. Pel que fa a l’habitatge, es publicarà l'índex de preus S&P-Case-Shiller. Però el que més atraurà les mirades serà el discurs del secretari del Tresor, Steven Mnuchin.

Poques cites importants a l'àmbit empresarial excepte per Axiare, que pagarà dividend de 0,14 euros per acció aquest dimarts.

ECONOMIA

Espanya: vendes del comerç al detall d'octubre (09:00h), dades de dipòsits i de bitllets i monedes d'octubre.

Eurozona: dades de massa monetària de la Zona Euro a l'octubre i préstecs privats. Estat financer consolidat de l'Eurosistema (15:00h).

Regne Unit: resultats dels test d'estrès de la banca i informe d'estabilitat financera (08:00h). Declaracions de Mark Carney, governador del Banc d'Anglaterra (08:30h).

França: confiança del consumidor (08:45h).

Alemanya: índex de preus d'importació d'octubre (08:00h) i índex Gfk de clima de consum a Alemanya (13:00h).

Estats Units: balança comercial d'octubre (14:30h), índex llibre roig de vendes al detall (14:55h), índex de preu d'habitatge S&P-Case-Shiller (15:00h), índex manufacturer de la Fed de Richmond (16:00h) i emissió de bons a 4 setmanes (17:30h) i lletres del tresor a 7 anys (18:00h). Discurs de Steven Mnuchin, secretari del Tresor (21:45h).

Japó: xifres de comerç minorista d'octubre (00:50).

EMPRESES

Espanya: Axiare paga el dividend de 0,14 euros per acció.

Noticias relacionadas

contador