• A la zona euro es coneixen la confiança de l'inversor Sentix i la dada de vendes al detall
ep emilio saracho 20170410081002
Emilio SarachoBANCO POPULAR

Aquest dimarts sembla que serà bastant intens als mercats, tenint en compte el que ha passat durant els últims dies amb la cotització de Banc Popular, que es va enfonsar un 38% la setmana passada i s'ha deixat un 49% durant les quatre últimes sessions . El president de l'entitat, Emilio Saracho, es reuneix amb el Banc Central Europeu (BCE) a la recerca de suports per treure el banc de la complicada situació en què es troba, atès que cada vegada li afecten més els rumors sobre una possible intervenció.

  • 0,32€
  • 0,00%

Per tant, en l'àmbit empresarial tota l'atenció dels inversors se centrarà en l'entitat, atès que no hi ha més dades de rellevància en aquest camp. No obstant això, en el pla macroeconòmic sí que es coneixen algunes xifres interessants.

Per exemple, el Banc de la Reserva d'Austràlia dóna a conèixer la seva decisió sobre els tipus d'interès, mentre que a la Zona Euro es publica l'índex Sentix de confiança de l'inversor de juny i la dada de vendes al detall d'abril. Als EUA aquest dimarts toca el torn de l'índex llibre roig de vendes al detall.

ECONOMIA

Austràlia: El Banc de la Reserva d'Austràlia decideix sobre els tipus d'interès (6:30h).

Europa: confiança de l'inversor Sentix juny (10:30h); Vendes al detall abril (11:00h).

EUA: Índex llibre roig de vendes al detall (14:55h).

EMPRESES

No hi ha dades de rellevància.

Noticias relacionadas

contador