• A Espanya, es coneixeran les xifres d'hipoteques de gener
cmin noviembre guindos

Aquest dijous 22 de març, l'actualitat econòmica se centra a Europa, ja que comença la cimera del Consell Europeu, durant el qual durant, dijous i divendres, es tractarà el tema del Brexit i s'aprovarà el nomenament definitiu de Luis de Guindos com a pròxim vicepresident del Banc Central Europeu (BCE).

  • 316,88$
  • 0,28%
  • 94,53$
  • -1,26%
  • 59,10€
  • -0,67%

A més, aquest dijous el Banc d'Anglaterra es reuneix per decidir sobre els tipus d'interès al país. Igualment, al Regne Unit es publicaran també les vendes al detall de febrer.

Mentrestant, a Espanya l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà les estadístiques d'hipoteques del mes de gener i l'enquesta de comerç internacional de serveis.

Per la seva banda, a França es publicarà el PMI manufacturer i de serveis, dues dades que també es coneixeran a l’Eurozona, Alemanya i als Estats Units. Al conjunt dels països de l'euro també s'actualitzarà el compte corrent amb dades de gener, i a Alemanya hi haurà índex Ifo de confiança empresarial.

Finalment, als Estats Units es coneixeran les noves peticions de subsidi d'atur i l'índex de preus d'habitatge de gener.

Pel que fa a empreses, es coneixeran els resultats d'Accenture i Nike, entre d'altres. A Espanya, Viscofan paga un dividend de 0,13 euros per acció.

ECONOMIA

Espanya: enquesta de comerç internacional de serveis i estadística d'hipoteques (09:00h).

França: PMI manufacturer (09:00h) i de serveis (09:00h).

Eurozona: compte corrent de la zona euro de gener (10:00h), PMI manufacturer i de serveis de març (10:00h).

Alemanya: PMI manufacturer i de serveis (09:30h), índex Ifo de confiança empresarial a Alemanya de març (10:00h).

Regne Unit: vendes al detall de febrer (10:30h), decisió de tipus d'interès (13:00h).

EUA: noves peticions de subsidi d'atur (13:30h), índex de preus d'habitatge de gener (14:00h), PMI manufacturer i de serveis de març (14:45h).

Japó: PMI manufacturer (01:30h).

EMPRESES

EUA: resultats d'Accenture i Nike.

Espanya: Viscofan paga dividend de 0,13 euros per acció.

Noticias relacionadas

contador