• Per la seva banda, als EUA es coneix la dada setmanal d'atur i la dada de venda d'habitatges de segona mà de juliol
cbjacksonhole

Aquest dijous totes les mirades es dirigeixen als EUA, on se celebra l'esperat simposi Jackson Hole en què es donen cita els banquers centrals de tot el món. Aquest any la cimera, que organitza la Reserva Federal de Kansas, se celebrarà entre el 24 i 26 d'agost amb el títol 'Fomentar una economia global dinàmica'. Es tracta d'una trobada de gran rellevància durant la qual els ponents analitzen els principals reptes als quals s'enfronten les economies mundials. Les mirades europees se centraran, sobretot, en la sessió d'aquest divendres, en què està prevista la intervenció del president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi.

  • 131,46$
  • 0,02%

D'altra banda, al pla macroeconòmic es coneix la dada final del PIB del segon trimestre d'Espanya, i també la dada preliminar del producte interior brut del Regne Unit del mateix període. A més, als EUA es coneix la dada setmanal d'atur, la dada de venda d'habitatges de segona mà de juliol i l'índex manufacturer de la Fed de Kansas d'agost.

A l'àmbit empresarial Coca-Cola European Partners reparteix entre els seus accionistes un dividend de 0,21 euros bruts per títol, mentre que als EUA Tiffany s’emporta totes les atencions, ja que presenta els seus resultats trimestrals.

ECONOMIA

França: Enquesta de clima empresarial l'agost (8:45h).

Espanya: PIB segon trimestre final (9:00h).

Regne Unit: PIB segon trimestre preliminar (10:30h); Inversió total en comerç segon trimestre preliminar (10:30h).

EUA: sol·licituds setmanals d'atur (14:30h); Venda d'habitatges de segona mà juliol (16:00h); Índex manufacturer de la Fed de Kansas agost (17:00h).

EMPRESES

Europa: Coca-Cola European Partners reparteix dividend; CRH presenta resultats.

EUA: Tiffany presenta resultats.

contador