ep bandera estados unidos
EUROPA PRESS

Aquest divendres 26 de gener tots els ulls miraran cap a Davos, on se celebra l'última jornada del Fòrum econòmic mundial durant la qual intervindrà el president dels Estats Units, Donald Trump.

A més, al Regne Unit i als Estats Units es publica la dada de PIB provisional del quart trimestre del 2017. Mentrestant, a França es coneixerà la confiança del consumidor de gener i a l'Eurozona es publicaran les dades de préstecs privats i massa monetària.

A Espanya, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà l'índex de xifra de negoci empresarial de novembre, i el Banc d'Espanya donarà a conèixer les dades de bitllets i monedes i de dipòsits de desembre.

Al Japó, s'actualitzarà l'Índex de Preus de Consum (IPC) i l'IPC subjacent.

Pel que fa a empreses, als Estats Units continua la publicació de resultats del quart trimestre de 2017. Aquest divendres, entre d'altres, publicaran els seus comptes Colgate-Palmolive i Honeywell.

ECONOMIA

Espanya: índex de xifra de negoci empresarial de novembre (09:00h), dades de bitllets i monedes i de dipòsits de desembre (10:00h).

França: confiança del consumidor de gener (08:45h).

Eurozona: préstecs privats de desembre i massa monetària (10:00h).

Regne Unit: PIB provisional del quart trimestre (10:30h), índex de serveis (10:30h) i discurs del governador del Banc d'Anglaterra, Mark Carney (15:00h).

EUA: PIB provisional del quart trimestre (14:30h) i comandes de béns duradors (14:30h).

Japó: IPC i IPC subjacent

EMPRESES

EUA: Colgate-Palmolive i Honeywell (abans de l'obertura del mercat).

Noticias relacionadas

contador