• Microsoft i Facebook seran les primeres 'FAMAG' a presentar els seus comptes
ep ana botin presidentabanc santander
Europa Press

Aquest dimecres 31 de gener, el mercat estarà pendent de les presentacions de resultats, que continuen tant a Espanya com als Estats Units. Presenten els seus comptes abans de l'obertura del mercat Banc Santander i ArcelorMittal. A més, Amadeus i Euskaltel pagaran dividend aquest dimarts.

  • 4,74€
  • 0,27%

Mentrestant, l'Institut Nacional d'Estadística publica l'Índex de Preus al Consum (IPC) provisional de gener i l'enquesta d'ocupació hotelera. Per la seva banda, el Banc d'Espanya (BdE) publica la balança per compte corrent.

A l'Eurozona, Eurostat actualitzarà l'IPC provisional i subjacent, així com la taxa d'atur, que també es coneixerà a Alemanya i Itàlia. A França es publicarà la dada d'IPC i els preus industrials. I el Regne Unit publicarà aquest divendres la dada de confiança del consumidor provisional.

A l'altre costat de l'Atlàntic, als Estats Units tots els ulls miraran cap a la Reserva Federa i l'última reunió que presidirà Janet Yellen i durant la qual es decidirà sobre els tipus d'interès. També es publica l'informe ADP d'ocupació, les sol·licituds d'hipoteques i els canvis en les reserves de petroli.

Pel que fa a empreses als EUA, abans de l'obertura del mercat presentarà els seus resultats, entre d'altres, el fabricant d'avions Boeing. Al tancament del mercat, es coneixeran els comptes de Microsoft, Facebook, Qualcomm, Paypal i eBay, entre d'altres.

ECONOMIA

Espanya: índex de preus al consum (IPC) provisional de gener (09:00h), balança per compte corrent (09:00h) i enquesta d'ocupació hotelera (09:00h).

Eurozona: taxa d'atur, IPC provisional i IPB subjacent (11:00h).

Alemanya: taxa d'atur (10:00h) i vendes al detall de desembre (08:00h).

Itàlia: taxa d'atur (10:00h).

França: IPC provisional, IPC harmonitzat provisional i preus industrials (08:45h).

Regne Unit: confiança del consumidor provisional (01:01h).

EUA: reunió de la Fed sobre tipus d'interès (20:00h), informe ADP d'ocupació (14:15h), sol·licituds d'hipoteques (13:00h) i canvis en les reserves de petroli (16:30h).

Austràlia: IPC del quart trimestre (01:30h).

Japó: confiança del consumidor provisional (06:00h).

Xina: PMI no manufacturer de gener (02:00h).

EMPRESES

Espanya: resultats de Banc Santander i Arcelor Mittal (abans de l'obertura del mercat). Amadeus i Euskaltel paguen dividend.

EUA: resultats de Boeing (abans de l'obertura del mercat), Qualcomm, Facebook, Paypal, Microsoft i eBay (al tancament del mercat).

Noticias relacionadas

contador