Espana_635

Aquest divendres es publicaran una gran quantitat de referències macroeconòmiques d'interès. A Espanya, es coneixeran les dades finals de l'IPC del mes de desembre, així com la balança comercial del mes de novembre, mentre que en l'àmbit europeu destacarà la reunió de l'Ecofin.

Als EUA es coneixeran les dades de vendes al detall del mes de desembre, l'enquesta manufacturera de Nova York del mes de gener i l'índex de confiança de la Universitat de Michigan del mes de gener, entre altres referències.

A més, continuarà la temporada de resultats als EUA. Aquest divendres desfilaran per la passarel·la de resultats Citigroup, Target, BlackRock i Wells Fargo, entre altres.

ECONOMIA

Xina: massa monetària M2 del mes de desembre; nous préstecs concedits el mes de desembre.

França: balança pressupostària del mes de desembre (8.45 hores).

Espanya: IPC final del mes de desembre (9.00 hores); balança comercial del mes de novembre (9.00 hores).

Itàlia: IPC del mes de desembre (10.00 hores).

Europa: matriculació de turismes nous del mes de desembre (8.00 hores); balança comercial del mes de novembre (10.00 hores); reunió de l'Ecofin.

Estats Units: índex de preus de producció del mes de desembre (14.30 hores); vendes al detall del mes de desembre (14.30 hores); enquesta manufacturera de Nova York del mes de gener (14.30 hores); producció industrial del mes de desembre (15.15 hores); ús de la capacitat del mes de desembre (15.15 hores); índex de confiança preliminar de la Universitat de Michigan del mes de gener (16:00h); inventaris de negocis del mes de novembre (16.00 hores).

EMPRESES

Estats Units: Citigroup, Target, BlackRock i Wells Fargo presentaran resultats.

contador