Mario Draghi, President of the European Central Bank, ECB

En la sessió d'aquest dijous hi haurà nombroses referències, tant en l'àmbit econòmic com en l'empresarial. Destacaran, sobretot, la decisió del Banc Central Europeu sobre tipus d'interès i la roda de premsa de Mario Draghi, encara que aquesta vegada no s'esperen novetats per part de l'organisme.

A més, a Espanya diverses empreses de l'IBEX presentaran els resultats corresponents al primer trimestre. Als Estats Units, també ho faran companyies molt importants.

ECONOMIA

França: confiança empresarial del mes d’abril (8.45 hores).

Espanya: balança comercial del mes de febrer (10.00 hores).

Zona euro: el Banc Central Europeu anunciarà la seva decisió sobre els tipus d'interès (13.45 hores). Roda de premsa de Mario Draghi (14.30 hores). Confiança del consumidor del mes d’abril (16.00 hores).

Estats Units: índex de la Fed de Filadèlfia del mes d’abril, sol·licituds inicials d’atur, índex activitat de la Fed de Chicago del mes de març (14.30 hores). Índex de preus de l’habitatge FHFA del mes de febrer (15.00 hores). Índex d’indicadors avançats del mes de març (16.00 hores).

EMPRESES

Bankinter, Bolsas y Mercados, Atresmedia i Viscofan presentaran resultats a Espanya, i Ericsson i Novartis, a Europa.

Als Estats Units, presentaran resultats Bank of New York, Shlumberger, Starbucks, Amazon, Alphabet, Visa, Altria, Microsoft, General Motors i Verizon Communications.

contador