cual-es-la-mejor-comunidad-autonoma-para-trabajar-300x201

Aquest dimarts, 11 de setembre, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica les dades de costos laborals del segon trimestre i les xifres de societats mercantils actualitzades del juliol. A més, hi haurà subhasta de lletres a 6 i 12 mesos.

Fora d'Espanya, al Regne Unit es coneixeran les dades d'atur i la taxa d'atur del mes d'agost. A França es publicaran les nòmines no agrícoles del segon trimestre de l'any, mentre que a Alemanya es coneixerà l'índex ZEW de confiança inversora. Aquest mateix índex també es publicarà a la Zona Euro, on també s'actualitzarà la dada d'ocupació del segon trimestre.

Als Estats Units aquest dimarts es publica l'índex RedBook de vendes al detall, així com l'enquesta JOLTs d'ofertes d'ocupació de juliol i les reserves setmanals de cru. Finalment, al Japó es coneixerà l'índex d'activitat del sector serveis.

ECONOMIA

Espanya: índex de costos laborals (segon trimestre) i xifres de societats mercantils de juliol (09:00h), subhasta de lletres a 6 i 12 mesos (10:40h).

Regne Unit: dades d'atur d'agost i taxa d'atur (10:30h).

França: nòmines no agrícoles del segon trimestre (07:30h).

Alemanya: índex ZEW de confiança inversora a Alemanya de setembre (11:00h).

Eurozona: evolució de l'ocupació (segon trimestre) i índex ZEW de confiança inversora (11:00h).

EUA: índex llibre roig de vendes al detall (14:55h), enquesta JOLTs d'ofertes d'ocupació de juliol (16:00h) i reserves setmanals de cru de l'API (22:30h).

Japó: índex d'activitat del sector serveis (06:30h).

Noticias relacionadas

contador