cbalemania8 short

Aquest dilluns 9 de juliol serà una jornada tranquil·la per a l'agenda macroeconòmica a Espanya, sense cap dada destacable. A Alemanya, en canvi, es coneixeran les dades d'exportacions, importacions i la balança comercial del mes de maig. Al seu torn, a l’Eurozona es publicarà la confiança de l'inversor de juliol. A Suïssa es publicarà la taxa d'atur de juny.

Quant als Estats Units, Neel Kashkari, membre del Comitè Federal del Mercat Obert (FOMC), farà declaracions. Finalment, al Japó s'actualitzarà la dada de la balança per compte corrent amb les dades de juny.

De cara a la resta de la setmana, el dimarts 10 destacarà la dada d'IPC a la Xina i l'índex ZEW de confiança inversora a la zona euro. A més, dimecres es farà públic l'informe mensual de l'OPEP i el Banc Central de Canadà decidirà sobre els tipus d'interès. Pel que fa al dijous, hi haurà dada d'IPC als Estats Units, França i Alemanya i es publicaran les actes de la reunió de política monetària del BCE. Finalment, divendres es coneixerà la balança comercial a la Xina i la dada d'inflació a Espanya.

ECONOMIA

Suïssa: taxa d'atur de juny (07:45h).

Alemanya: exportacions, importacions i balança comercial de maig (08:00h).

Eurozona: confiança de l'inversor de la zona euro de juliol (10:30h).

EUA: declaracions de Kashkari, membre del FOMC (15:10h).

Japó: balança per compte corrent de juny (01:50h).

Noticias relacionadas

contador