ep oficina de caixabank
CAIXABANK - Archivo

CaixaBank condonará las rentas el pago del alquiler a las personas que viven en alguna propiedad de su filial inmobiliaria BuildingCenter, en el caso de que hayan perdido el empleo a causa de la crisis del coronavirus.

  • 4,97€
  • 0,69%

La mesura també empara els autònoms que s'hagin vist obligats a deixar de treballar o hagin disminuït la seva activitat en un 40% a conseqüència de la situació extraordinària que es viu a Espanya. La decisió de CaixaBank és mantenir aquesta iniciativa fins que finalitzi el període d'estat d'alarma decretat pel Govern per intentar reduir els contagis per aquest virus.

Les persones que compleixin els requisits han d'emplenar un formulari perquè l'entitat no els cobri el lloguer corresponent al mes d'abril. Ho farà de manera immediata, encara que, per evitar el pagament, caldrà la documentació que acrediti la pèrdua de l'ocupació, el cessament temporal de l'activitat laboral o la disminució de la càrrega de treball, en el cas dels autònoms.

BuildingCenter, societat 100% de CaixaBank, és en l'actualitat una de les empreses del sector immobiliari amb major nombre d'habitatges destinats al lloguer, amb més de 21.000 pisos amb contractes vigents.

OFEREIX UNA LÍNIA DE CRÈDIT DE 25.000 MILIONS

Aquesta no és la primera mesura que endega el banc per intentar pal·liar el mal que ha causat la crisi del coronavirus als seus clients. L'entitat també va posar a disposició de més de 440.000 autònoms, 115.000 micro-empreses i 52.000 petites empreses una línia de 25.000 milions d'euros en préstecs pre-concedits.

Els clients de l'entitat poden formalitzar operacions de circulant, segons les seves necessitats, per un termini de fins a 24 mesos, i totes aquestes operacions seran de tramitació immediata, no requerint documentació addicional, segons ha informat CaixaBank en un comunicat.

contador