ep uberbarcelona
UBER

Per als espanyols que esperen viatjar aquest Nadal, Barcelona torna a situar-se com a destí favorit. Milers de recerques col·loquen la Ciutat Comtal com a lloc popular per viatjar-hi al cap d'any. A més, la capital catalana també figura en el primer lloc entre les destinacions més econòmiques per a aquest Nadal.

Les dades reflectides a l'estudi dut a terme pel cercador de viatges liligo.com situen també Londres i Brussel·les entre les primeres tres places de les destinacions més populars per als espanyols que viatjaran aquest Nadal. Es tracta de ciutats "també molt demanades per la seva tradició nadalenca producte de la seva àmplia oferta de zones comercials i mercats nadalencs", expliquen.

Al rànquing de les destinacions favorites per Nadal, apareixen, a més, tres ciutats espanyoles juntament amb Barcelona: Sevilla i Tenerife

Al rànquing de les destinacions favorites per Nadal, apareixen, a més, tres ciutats espanyoles juntament amb Barcelona. Es tracta de Sevilla, que ocupa el cinquè lloc i Tenerife, que figura al desè. "L'època nadalenca es consolida cada any com una de les temporades favorites pels espanyols per fer una escapada ja no només a destins nacionals, sinó que també europeus i de llarga distància".

Pel que fa a les ciutats més econòmiques per volar durant la temporada nadalenca, Barcelona és també la que encapçala la llista, amb un preu mitjà de 79 euros pel vol d'anada i tornada. La segueixen Màlaga, amb 98 euros i Londres, amb 99 euros. Altres ciutats europees molt visitades també compten amb preus molt econòmics, com, per exemple, Brussel·les, Amsterdam, París, Ginebra i Lisboa. Pel que fa a destinacions nacionals, després de Barcelona i Màlaga, les següents ciutats espanyoles més barates són Madrid i Sevilla.

Respecte a les ciutats de sortida més buscades i les seves destinacions disponibles més demanades, els aeroports més buscats pels usuaris són els de Barcelona, ​​Madrid, València, Bilbao, Màlaga i Alacant. Tots ells, a excepció del basc, són aeroports habituals entre els que tenen més trànsit d'Espanya.

Noticias relacionadas

contador