ep archivo   cie automotive gana 224 millones hasta septiembre un 18 mas
CIE AUTOMOTIVE - Archivo

Bankinter manté el consell de comprar accions de CIE Automotive i n'eleva el preu fins als 31,9 euros per acció des dels 28,1 euros. A més, li dona un potencial de revaloració del 26% i estima un creixement de vendes del 5%, en comparació amb el 3% de la resta del mercat.

  • 26,74€
  • -5,45%

Per a aquests experts, CIE Automotive tanca el 2022 "amb un comportament sòlid", sobretot si tenim en compte la inflació, el repunt del cost de finançament i l'alentiment econòmic". Per això, destaquen "el focus en l'eficiència i el control de costos, l'execució de projectes rendibles i l'enfocament multidisciplinari de CIE", que continuarà amb un creixement superior al mercat.

L'empresa ha disminuït el seu endeutament, amb una ràtio de deute financer net sobre EBITDA que cau "fins a 2,1 vegades des de 2,5 vegades al tancament del 2021". D'altra banda, la ràtio de conversió d'EBITDA a flux de caixa operatiu supera el 66%. Bankinter valora "positivament" aquests resultats i apunta a una "nova millora de marges", amb un marge EBITDA del 17%, que compara amb el 16,5% del tancament del 2022.

Noticias relacionadas

contador