viajar maleta turista
Pexels

L'Institut Robert Koch d'Alemanya ha tret de la seva llista de zones d'alt risc pel coronavirus cinc comunitats autònomes: Catalunya, Canàries, Astúries, Castella-La Manxa i Comunitat Valenciana, mantenint la classificació més dura per a la resta d'Espanya.

Aquest canvi de l'agència governamental de control de malalties suposa que a partir de diumenge, quan entra en vigor la nova classificació, els viatgers amb més de 12 anys que tornin a territori alemany des d'alguna de les regions esmentades no hauran de guardar quarantena de deu dies, presentant, això sí, una PCR negatiu o el certificat de vacunació.

Els turistes alemanys que provinguin de la resta d'Espanya, hauran de realitzar aquest confinament o reduir-lo a la meitat si presenten una prova diagnòstica negativa.

Encara no es pot estimar la repercussió que tindrà aquesta decisió sobre la temporada turística a Canàries i Catalunya, dos destins predilectes pels ciutadans d'Alemanya, atès que les vacances estan a prop d'acabar o han conclòs en diversos estats federals.

Tot Espanya se situava a la llista vermella des del 23 de juliol, quan la incidència començava a disparar-se al nostre país. El govern germànic pretenia tancar la porta d'entrada al virus i evitar que es propagués dins les seves fronteres.

Noticias relacionadas

contador