ep la presidenta de la camara de representantes de eeuu nancy pelosi
Sven Hoppe/dpa - Archivo

La nova ronda d'estímuls podria estar a punt d'arribar als EUA. Nancy Pelosi, presidenta de la Cambra de Representants, ha assegurat aquest dimarts que els demòcrates ja han posat sobre la taula la seva proposta d'un paquet de mesures de 2,2 bilions de dòlars.

Així es pretén alleujar l'economia més gran del món i, d'altra banda, convèncer a uns republicans poc disposats a gratar-se la butxaca per pagar més ajudes.

"Els demòcrates estem complint la nostra promesa amb aquest projecte de llei actualitzat", defensa Pelosi. "Hem pogut afegir-hi coses i reduir el cost del paquet", afegeix. La demòcrata va declarar recentment que esperen arribar a un acord amb el bàndol republicà.

El divorci entre totes dues parts va tenir lloc el 7 d'agost, data en la qual les converses entre Pelosi, Chuck Schumer i Steven Mnuchin van fracassar per la distància entre les seves postures. Segons apunta l'agència Reuters, Pelosi i Mnuchin han mantingut converses telefòniques el diumenge i dilluns, a més de planejar tornar a parlar aquest dimarts.

Noticias relacionadas

contador