Notícies de economia

ep un hombre mira el cristal de una oficina de empleo sepe antiguo inem

El Govern ultima prorrogar els ERTO però el SEPE es quedarà sense treballadors de suport

Els sindicats denuncien que molts treballadors de reforç del Servei Públic d'Ocupació (SEPE) seran acomiadats durant els propers mesos, una cosa preocupant a causa de la situació de col·lapse en què es troben aquestes oficines a causa de l'allau de sol·licituds de prestacions i subsidis i dels expedients de regulació d'ocupació (ERTO). Més encara quan el Govern assegura que només falten alguns serrells per acordar amb els agents socials una nova pròrroga d'aquest mecanisme.

ep almudena benedit responsable de gestion de carteras de julius baer para iberia

Julius Baer refreda les expectatives de creixement d'Espanya al 4% aquest any

Julius Baer pronostica que el creixement de l'economia espanyola serà del 4% aquest any, després de la caiguda de l'11,8% del PIB el 2020, motivada pel manteniment de les restriccions fins que un percentatge majoritari de la població estigui vacunat, cosa que encara afectarà a la despesa dels consumidors i al turisme.

ep bloque de viviendas en zaragoza

El coronavirus alimenta l'estoc de lloguer i provoca caigudes històriques en el preu

Una nova tendència va arribar el 2020 al mercat immobiliari, derivada de la crisi del coronavirus, i sembla que, de moment, ha vingut per quedar-se. L'arribada de la Covid-19 i l'augment de les restriccions per frenar l'avanç dels contagis han provocat un canvi en el paradigma del sector, i encara que el mercat de lloguer va tancar l'any amb una pujada lleugera de l'1,4% en el preu , la veritat és que s'han registrat caigudes històriques en diverses ciutats importants del país, segons un estudi del portal Idealista.