Notícies de economia

ep un enfermero prepara una vacuna antes de inyectarsela a un trabajador sanitario en las

Nova idea per reduir els contagis: posar la primera dosi de la vacuna a més persones

La vacunació contra la Covid-19 no ha agafat l'impuls que molts s'esperaven, ni a Europa ni als EUA. I mentrestant, els contagis no deixen d'augmentar per l'efecte del Nadal. Amb aquest panorama, són molts els que es pregunten si l'estratègia que s'està seguint per immunitzar la població és l'adequada. Alguns opinen que no, i per això han llançat una idea: potser és millor posar la primera dosi de la vacuna a més gent.

ep el ministro de inclusion seguridad social y migraciones jose luis escriva en una foto de archivo

Escrivà: els ERTO s'han d'adaptar per ser un element estructural del mercat laboral

El ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha assegurat que les mesures preses destinades a protegir els treballadors "estan a punt de ser renovades per als pròxims mesos", ja que han permès que tinguem ara més treballadors amb contractes indefinits i més treballadors per compte propi que abans que s'iniciés la pandèmia.

ep fachada de un centro de carrefour

Carrefour es dispara en borsa: la canadenca Couche-Tard explora la seva compra

Alimentation Couche-Tard, el grup canadenc de botigues de conveniència, ha iniciat "converses exploratòries" amb el gegant francès de la distribució minorista Carrefour per a una possible combinació "amistosa" dels dos negocis, segons han confirmat les dues empreses. La notícia ha provocat que Carrefour es dispari en borsa (+10%).

ep catalunya espana a 26 de marzo de 20

Comerç i restauració a Catalunya exigeixen un pla econòmic de xoc amb 10 punts

Patronals, empresaris i treballadors de comerç i restauració a Catalunya han tornat a reclamar un Pla Econòmic de Xoc urgent per evitar així la destrucció de llocs de treball i poder salvar 120.000 llocs de treball, a més de demanar no ser discriminats, ja que hi ha moltes àrees amb més interacció social. Per això, han elaborat un pla de peticions que consta de deu punts i poder així compensar part de l'atur intermitent i constant de l'activitat empresarial.