agencia tributaria hacienda renta portada

Hisenda reforçarà l'atenció telefònica als contribuents per presentar la declaració de la renda davant la incertesa sobre si podran obrir les oficines a causa de la possibilitat que les mesures aplicades per l'estat d'alarma afectin l'atenció presencial. No obstant això, de moment no es preveu ampliar els terminis, una petició que s'ha fet des de diversos àmbits.

"És molt difícil pronosticar", però de moment es treballa en base als terminis fixats a l'ordre ministerial, és a dir, acabar la campanya de la Renda el pròxim 30 de juny. Així ho ha dit el director general de l'Agència Tributària, Jesús Gascón, aquest dijous en una trobada telemàtica organitzada pel Consell General d'Economistes.

Ara mateix, "la prioritat absoluta és atendre el problema sanitari i si hi ha restriccions i no es poden obrir oficines, no es poden obrir oficines", ha afirmat. Això suposa que també es manté el calendari de començar amb l'atenció telefònica el 7 de maig, donant cita prèvia des del 5 de maig, i presencial el 13 de maig, encara que Gascón ha assenyalat que les oficines no obriran fins que no sigui possible, una data que de moment es desconeix.

El director general de l'Agència Tributària també ha volgut destacar que la campanya de la Renda d'enguany, que va començar el passat 1 d'abril, ho ha fet "a un ritme extraordinari", ja que més de 5 milions de contribuents ja han presentat la declaració. D'aquests, 550.000 representen a contribuents que l'any passat van adreçar-se a les oficines. És més, segons les últim dades, Hisenda ha rebut 1,5 milions de declaracions més que l'any passat, un augment del 40%.

Noticias relacionadas

contador