walmart-depasse-le-consensus-l-action-grimpe

La multinacional de botigues nord-americana Walmart ha presentat aquest 26 de setembre Walmart Land i Walmart's Universe of Play, dos mons virtuals que aniran dirigides als 52 milions de jugadors de Roblox, plataforma de videojocs en línia on els usuaris poden crear els seus propis mons virtuals.

  • 59,07$
  • -0,32%

Walmart Land posarà a disposició experiències interactives i d'immersió en nombroses illes, centrades en els seus negocis de moda, bellesa i entreteniment. Amb aquesta nova versió els nens tindran la possibilitat de gaudir de l'Univers del Joc de Walmart, un nirvana virtual de joguines, segons BeinCrypto.

Entre les noves experiències d'immersió que ofereix hi ha Electric Island i Electric Fest, centrades en la música, i House of Style, centrada en la moda i la bellesa. D'altra banda, els usuaris tindran l'opció de comprar productes virtuals a la botiga virtual i participar en concursos i jocs on podran guanyar fitxes de joc.

Per la seva banda, el cap de màrqueting de Walmart, William White, ha afirmat el següent en referència a aquesta nova etapa: “Ens estem mostrant en gran mesura: creant comunitat, contingut, entreteniment i jocs a través del llançament de Walmart Land i Walmart's Univers of Play. Roblox és una de les plataformes de major creixement i mida del metavers, i sabem que els nostres clients hi passen molt de temps, per això ens centrem en crear experiències noves i innovadores que els entusiasmin, cosa que ja estem fent a les comunitats on viuen, i ara, als mons virtuals on juguen''.

Així mateix, Walmart s'uneix juntament amb les potències de moda Gucci i Ralph Lauren a l'aprofitament de l'enorme base de fans de Roblox per avançar en la seva estratègia de màrqueting corporatiu. Per part seva, l'empresa de jocs, Roblox, va fer públic que introduiria portals 3D en el joc que aproparien els usuaris a experiències de marca com Gucci Town de Gucci i els restaurants virtuals de Chipotle, informa BeinCrypto.

Inicialment, les experiències ofertes del metavers no produiran ingressos a la cadena de supermercats, per la qual cosa, tots els premis al metavers s'utilitzaran per comprar mercaderia virtual.

Noticias relacionadas

contador