magazine-beeple

Un hacker va assumir aquest diumenge el control del compte de Twitter de l'artista digital Beeple durant cinc hores i va publicar enllaços maliciosos, fet que possiblement va provocar la pèrdua de més de 438.000 dòlars en criptomonedes i NFT.

El pirata informàtic, que es burlava d'una falsa col·laboració entre Louis Vuitton i Beeple, primer va tuitejar una participació en un sorteig i després un enllaç en què els seguidors podien reclamar un dels 200 NFT gratuïts que suposadament oferia Beeple.

Tot i que encara no és clar quants diners es va perdre exactament, Harry Denley, desenvolupador i expert en seguretat de MetaMask, va estimar que el primer enllaç d'estafa va provocar la pèrdua de 36ETH, o aproximadament 73.000 dòlars, va dir en una sèrie de tweets. El segon enllaç, va dir, era més sofisticat i va ser capaç de buidar les carteres d'ethereum, wrapped ether (un criptovalor vinculat a l'ether) i NFT, fet que va suposar 438.000 dòlars de pèrdues, segons els càlculs.

"Mantingueu fora de perill, qualsevol cosa massa bona per ser veritat ÉS UNA PUTA ESTAFA", va tuitejar Beeple diumenge al matí. "I com a nota al marge, mai hi haurà una ENCUNYACIÓ SORPRESA que ho dic una vegada en un lloc a partir de les 6 del matí del diumenge. 🤦"

Hores després, el problema estava solucionat.

Noticias relacionadas

contador