muskcbbitcoin22

A la calor de la caiguda massiva del preu del bitcoin aquest any, Tesla d'Elon Musk ha anunciat una pèrdua de 440 milions de dòlars en les tinences de bitcoins.

L'any passat, el febrer del 2021, Tesla va invertir 1.500 milions de les seves reserves al bitcoin. Això va crear una gran eufòria al mercat i va acabar amb la moneda digital aconseguint un màxim de 69.000 dòlars el novembre de 2021. Encara que Tesla va vendre part dels seus bitcoins a l'any passat, segueix mantenint-ne la resta.

Tot i això, la caiguda del preu de Bitcoin (BTC) de més del 70% des de principis d'any, ha obligat Tesla a afrontar pèrdues per deteriorament d'aquests actius que pugen a 440 milions de dòlars. Actualment, les inversions en bitcoin de l'empresa tenen un valor estimat de 820 milions de dòlars. Fa tres mesos, l'empresa havia registrat el valor de les seves inversions en bitcoins als 1.200 milions de dòlars. Això vol dir que, en només tres mesos, l'empresa ha vist com aquests actius s'han reduït un 33%.

Tesla no és l'única empresa amb part de les seves reserves d'efectiu al bitcoin. Altres empreses com MicroStrategy, Coinbase i Block INc. han adoptat aquesta via. L'empresa d'intel·ligència empresarial MicroStrategy segueix sumant, ja que a la setmana passada va fer una altra inversió en bitcoins.

Noticias relacionadas

contador