ep logo de telegram
TELEGRAM - Archivo

Telegram ha afegit una nova funció de pagaments amb criptomones mitjançant la qual els usuaris del servei de missatgeria podran transferir a altres membres de l'aplicació toncoins, la criptodivisa de l'organització, sense cap comissió per transacció. La funcionalitat es realitza a través de la TON Foundation, segons ha anunciat la pròpia organització.

"Amb aquest servei, ja no caldrà introduir llargues adreces de cartera i esperar confirmacions", ha explicat la Fundació en un tuit anunciant la funció. La característica és similar a la funció de pagaments amb el bitcoin que Twitter, d'Elon Musk, ha estat oferint a través de la seva funció Tip Jar des del setembre de l'any passat. No obstant això, Twitter utilitza la plataforma Stripe per a aquests pagaments.

"Anticipem que aquesta funcionalitat s'estendrà als pagaments entre consumidors i empreses perquè la gent pugui adquirir fàcilment béns i serveis enviant toncoin a través de bots a l'app de Telegram", ha afegit la Fundació TON.

La plataforma de la toncoin compta amb més de 52 milions de transaccions fins ara, amb més de 486.000 moneders, segons el lloc web de la Fundació TON. El criptovalor toncoin es va emetre el 2019-20 quan la Comissió de Valors dels Estats Units (SEC) va bloquejar l'emissió de criptovalors de Telegram per valor de 1.700 milions de dòlars per a una oferta inicial de monedes (ICO).

"La nostra acció d'emergència d'avui té com a objectiu evitar que Telegram inundi els mercats nord-americans amb criptovalors digitals que, segons al·leguem, es van vendre il·legalment", va dir llavors Stephanie Avakian, codirectora de la Divisió de Compliment de la SEC. "Al·legem que els acusats no han proporcionat als inversors la informació sobre les operacions comercials, la situació financera, els factors de risc i la gestió de Grams i Telegram que exigeixen les lleis de valors", va afegir.

Noticias relacionadas

contador