starbucks dl us coffee shop retail consumer
DL

Starbucks ha anunciat la presentació de Starbucks Odyssey, un programa de fidelització el qual està basat en NFT i impulsat per la xarxa Polygon, que permetrà als clients comprar segells col·leccionables en forma d'NFT (criptovalor no fungible), oferint beneficis i altres experiències immersives.

Es tractaria de la primera ocasió en què la cadena de cafè s'introdueix a la tecnologia Web3, segons informa CryptoDaily. Això permetrà als clients guanyar i comprar actius digitals, els quals es poden fer servir per desbloquejar recompenses i experiències exclusives. Tot això es realitzarà combinant el programa d'èxit de fidelització Starbucks Rewards amb una plataforma d'NFT.

L'empresa ha declarat que aquesta nova experiència es basarà en el seu model ja existent de Starbucks Rewards, a través del qual els clients tenen la possibilitat d'intercanviar ''estrelles'' a canvi de certs avantatges, com ara cafè gratis. Aquesta novetat ja s'hauria avançat als inversors al maig, els quals s'haurien d'apuntar a una llista d'espera per accedir-hi.

Starbucks descriu el programa Odyssey com una manera que els clients poden aconseguir més recompenses i, alhora, ajudar a construir la comunitat.

Noticias relacionadas

contador