cripto juego calamar
© Alberto Sánchez

El token inspirat en El joc del calamar, SQUID, torna a experimentar alces del voltant del 700%, tot i haver-se desplomat fa escassament 48 hores, amb pèrdues per als inversors d'uns 3 milions de dòlars, segons estimacions. La borsa de criptomonedes més gran del món, Binance, ha iniciat una investigació sobre aquesta altcoin per rastrejar els fons associats al moviment d'aquesta cripto del 45.000% de fa uns dies.

Se sospita que aquest token és una estafa rug pull o estirada de catifa, una estafa que veu els desenvolupadors abandonar un projecte de criptografia amb els diners dels inversors”. Tot i això, alguns usuaris extremadament optimistes segueixen comprant el token amb l'esperança d'una resurrecció i el preu s'ha multiplicat per sis les darreres 24 hores.

Binance està explorant opcions per ajudar els que van comprar el token i van perdre en la caiguda brutal. Pel que sembla, està posant a la llista negra les adreces afiliades als desenvolupadors i utilitzant l'anàlisi de la cadena de blocs per identificar els presumptes estafadors. Espera recuperar els fons perduts, tot i que sembla una possibilitat relativament remota.

Dimarts passat, 26 d'octubre, el mercat de les criptomonedes celebrava el llançament de SQUID, que va ser rebuda amb gran expectació, ja que prometia accés a un joc en línia inspirat en la sèrie sud-coreana. Va debutar amb un preu de 0,01 dòlars i durant uns dies va pujar molts milers de punts percentuals fins a superar els 2.860 dòlars l'1 de novembre. Concretament, en menys d'una setmana va pujar més d'un 230.000% fins a assolir els 2.861,80 dòlars aquest dilluns.

Del no-res i encara més ràpid del que va pujar, es va desplomar abruptament a 0, o 0,003161 dòlars, per ser precisos.

Noticias relacionadas

contador