dogecoin portada

L'anunci del CEO de Tesla, Elon Musk, sobre la reactivació de l'acord de compra de Twitter a principis d'aquesta setmana ha exaltat la indústria de les criptomonedes, especialment els posseïdors del dogecoin (DOGE). Curiosament, després que es conegués la notícia de Musk-Twitter, les dades de la cadena de blocs van revelar el moviment de gairebé mil milions de DOGE.

Segons ha registrat Whale Alert, es van moure enormes quantitats de DOGE després de l'anunci que Musk pretén reactivar l'acord de compra de Twitter. Una criptobilletera anònima va transferir la sorprenent quantitat de 386.082.773 DOGE o aproximadament 25.187.368 dòlars d'una altra cartera desconeguda. En qüestió de minuts, gairebé 500 milions de DOGE van ser transferits dijous.

Aquest moviment que va alertar el rastrejador de la cadena de blocs massiva va tenir lloc el dia que el CEO de Tesla va anunciar el seu acord de compra reviscut a Twitter. El rastrejador de la cadena va informar que es van transferir 449.999.998 a una altra cartera desconeguda.

La transacció ronda un valor de 29.249.999 dòlars. Basant-se en aquestes dues grans transferències, les balenes han mogut 836.082.771 DOGE, gairebé mil milions, amb un valor aproximat de 54.345.380 dòlars.

Santiment, la plataforma d'intel·ligència de mercat que proporciona mètriques en cadena i socials per a les criptodivises, va dir que abans que arribessin les principals transaccions de balenes dimecres, el preu de DOGE "va tornar a pujar" fins als 0,065 dòlars, assenyalant que el més probable és que les balenes estiguin prenent beneficis.

Noticias relacionadas

contador